Midtlollands Rideklub inviterer til online jule ridt 2021—sammen hver for sig.

Du kan ride hvor du vil og hvornår du vil, der er ingen grænser, MLR er vært for dette års juletur sammen hver for sig, som de sidste år jo har budt på. ENESTE krav—er du har en nissehue.

Ale klasser er lavet så alle kan være med uanset om du går, cykler, løber, rider eller kælker—valget er dit.

KL. 1: 0-3 km—for alle. (børn under 10 år vil vi forsøge at få afsendt til de kan modtage deres roset til aflevering efter turen—husk derfor at påføre alder i tilmeldingen)

KL. 2 : 3-7 km for alle.

KL. 3 7-14 km for alle men vil ligge op til de øvet ryttere/løbere mm.

Klassepris; 75kr

Der vil være roset og diplom for den udførte klasser, dokumentation skal afsendes til klubben, for at få udløst roset og diplom ( billeder med nissehue er kravet) - dokumentation af starteren samt rute sendes til sammen mail som

tilmelding

Der vil være præmier som udtrækkes iblandt start nr.– vinderne udtrækkes ved computer iblandt start nr.

Samtidig vil der være en ekstra præmie til bedste juleklædte—disse offentliggøres på Midtlollands Rideklubs hjemmeside.

Juleridtet løber fra 1.december 2021 til og med 8. December 2021.

Tilmelding :

Navn på rytter

NVN PÅ Hest/Pony

Telefon nr og Mail.

Tilmelding sker på: sonjathorsen@teliamail.dk  -  betaling :MobilePay :74773

TILMELDING SENEST: 25 November 2021.

MLR Bestyrelse