Midtlollands Rideklub

Pokaler, regler m.m.

Regler for pokaler

Alle pokaler, pånær alt i een, er kun for resultater vundet hos MLR af egne medlemmer ved egne stævner.

Alt i een er resultater vundet ude og hjemme for både hest og pony i alle dicipliner.

Viva Pollas mindekrus

Keramikeren Ove Pollas, Frankrig, der tidligere havde til huse på Lungholm, indstiftede med MLR´s cupstævne i 2004, en mindepris for sin afdøde datter, Viva Pollas, som var en dygtig military rytter.
Prisen uddeles i hendes ånd til ryttere der yder lidt ekstra, sørger godt for deres hest og som aldrig giver op.

Klubpokaler

Point gives således:
1. plads = 15 point
2. plads = 10 point
3. plads =  6 point
4. 5. 6. plads osv = 2 point

Ved resultater opnået udenbys bedes nedenstående pokal-kupon udfyldes af arrangøren af stævnet. Det er medlemmets ansvar, at få sendt "udenbys" resultater ind til Sonja Thorsen
sonjathorsen@teliamail.dk "Stævne året" for pokalen følger klubpokalerne og går fra 1. januar - 31. december. Point for året skal være bestyrelsen i hænde senest 5. januar i det nye år.

Pokal kupon

Marker teksten, højreklik på musen og tryk udskriv

”Alt i en pokal”

MLR’s bestyrelsen har besluttet at prøve med en pokal mere en ”Alt i en pokal”.

Pokalen er både for hest og pony.  For at kunne tjene point til denne pokal skal man starte under klubbens navn. Pokalen er både for hest og pony og sammenlagt for alle discipliner og alle stævner (både ude og hjemme).

Ved resultater opnået udenbys bedes nedenstående pokalkupon udfyldes af arrangøren af stævnet. Det er ens eget ansvar at få sendt ”udenbys” resultaterne ind til Sonja Thorsen. Den er til fri kopiering.

MLR’s  Bestyrelse

DATO:                                STÆVNE:

KLASSE:

RYTTERNAVN:                                                            HESTENAVN:

PLACERING:

Underskrift af arrangør