MLR POKALER

Pokaler, regler m.m.

Regler for pokaler

Alle pokaler, på nær alt i en, er kun for resultater vundet hos MLR af egne medlemmer ved egne stævner.

Alt i en er resultater vundet ude og hjemme for både hest og pony i allediscipliner.

Ved resultater opnået udenbys er det ens eget ansvar at få sendt ”udenbys” resultaterne ind til Sonja Thorsen. - Resultater skal være fra Equipe/DRF GO

MLR’s  Bestyrelse

Viva Pollas mindekrus

Keramikeren Ove Pollas, Frankrig, der tidligere havde til huse på Lungholm, indstiftede med MLR´s cupstævne i 2004, en mindepris for sin afdøde datter, Viva Pollas, som var en dygtig military rytter.
Prisen uddeles i hendes ånd til ryttere der yder lidt ekstra, sørger godt for deres hest og som aldrig giver op.

Klubpokaler

Point gives således:
1. plads = 15 point
2. plads = 10 point
3. plads =  6 point
4. 5. 6. plads osv = 2 point

Ved resultater opnået udenbys bedes du sende resultat fra Equipe fra stævnet. Det er medlemmets ansvar, at få sendt "udenbys" resultater ind til Sonja Thorsen
sonjathorsen@teliamail.dk "Stævne året" for pokalen følger klubpokalerne og går fra 1. januar - 31. december. Point for året skal være bestyrelsen i hænde senest 31. December.

OPDATERET 6.1.2022

POKAL RESULTATER

Pony Dressur :  ingen resultater modtaget

Hest Dressur:  ingen resultater modtaget